Nimi: Maya Agatha
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 18 (19.7.1991)

Ulkonäkö: Mian hiukset ovat verenpunaiset ja ne ylettyvät olkapäille. Naisen naama on valkea kuin lumi, mutta hänen huulensa ovat aina verenpunaiset. Naisen kynnet ovat aina lakattuina punaisiksi ja ne ovat 2,5 cm pitkät. Mian naamassa ei ole mitään näppylöitä, ryppyjä, tms epätäydellisyyksiä.

Nainen on keskiverto pitkä 166 cm ja hänen painonsa on 50 kg rajoissa, joten hän on keskivertoa laihempi.

Maya Agatha käyttää yleensä mustia olkaimettomia mekkoja, jonka helmat ylettyvät polviin ja joko korkokenkiä tai mustia nahkasaappaita.

Luonne: Maya Agatha on viilipytty, joka ei pidä kenestäkään ja hän vaikuttaa ylimieliseltä, joka esittää vain jotakin. Puoliksi totta. Maya Agatha ei pidä ihmisistä, koska maailma on kovettanut hänet vuosien mittaan. Nainen esittää roolia, että hänestä saisi vahvemman vaikutelman, mitä hän oikeasti on. Maya on oikeasti heikko ja pahasti masentunut, mutta osaa rakastaa, jos vain löytäisi joskus sen oikean.

Menneisyys: Mayan Agathan isä oli alamaailman tunnetuin mies ja monen naisen suosikki nuoruudessaan, mutta alamaailmassa liikkui muitakin olentoja kuin vain normaaleja ihmisiä. Yksi ilonainen oli purrut Maya Agathan isää ja mies oli muuttunut vampyyriksi ja vuoden päästä miehen verenhimo oli laskenut, koska hänellä oli jotakin arvokkaampaa käsissään nimittäin 17 vuotias nainen Nikki Johnson, joka oli tullut raskaaksi miehelle ja tulisi synnyttämään parin viikon sisään tyttölapsen. Nikki oli kuollut synnytyksessä verenhukkaan, ja isä oli joutunut huolehtimaan lapsestaan tämän 15 -vuotis synttäreihin asti, koska miehen luultiin tehneen tyttärestään vampyyrin, joten nainen jäi orvoksi hyvin brutaalilla tavalla nähden isänsä päänsä seivätettynä.

Muu: Maya Agatha ei voi sietää nimeään tai nimensä väännöksiä joten hän valehtee nimensä Linniksi, joten kaikki kutsuvat häntä Linn L:ksi. Passisakin lukee Linn L. Linnin oikean nimen tietää vain harvat, ja nekin kaikki ovat kuolleet. Maya Agatha/Linn L käyttää suuria koruja.