Maxon Figurson

lempinimi: max

ikä: 6.1.-81

skp: mies

kuvissa toimii: Justin Chambers

Ulkonäkö:

Maxillä on olevinaan mustat hiukset, mutta tietyssä valossa ne ovat vaaleat ja ruskeat. Mies on pituudeltään 185 cm ja painaa 86 kg.

Herralla on useampia tautointeja kädessään ja selässään kuva siskostaan.

Mies pukeutuu yleensä t-paitaan ja farkkuihin, mutta töissä hänellä on tyylikkäät vaatteet. Mies pukeutuu yleensä Lacosten vaatteisiin ja Calvin Kleinin vaatteisiin, koska hänellä on pääomaa parikin kymmentä tuhatta euroa.

Luonne:

Max pitää yksinäisyydestä ja ei ole mikään sosiaalinen. Mies on järkevä ja viileä ja päättää jokaisen pikku yksityiskohtaa myöten. Monet saattavat pitää miestä ärsyttävänä ja pinnallisena besservisserinä, mutta viileän kuoren alla löytyy rakastavan mies joka haluaisi oman perheen.

Miehen löytää yleensä kahvikupposen ääressä tai omasta kodistaan kirjan edessä. Mies pitää ulkoilusta ja ei mielellään hillu sisällä vain sen verran kuin on pakko.

Mies haluaisi oman lemmikkikoiran, rodultaan Shiloh shepherderin. Mies on eläinrakas.

Historia/Menneisyys:

Max syntyi Irlannissa, mutta tämän perhe muutti Kanadaan pojan synnyttyä. Asuttuaan viimeiset 27 vuotta Kanadassa tämä muutti Miamiin ja sieltä kautta Kaliforniaan.

Maxillä oli menneisyydessään Amerikaneskimokoira Josie joka kuoli syöpään olessaan 16 vuotias. Max ei ole koskaan seurustellut kenenkään kanssa vaan harrastanut yhdenillansuhteita. Maxilla on huulilävistys mitä ei mielellään näyttele mutta aina kaikki huomaavat sen syystä tai toisesta.

Nippelitietoa:

Syntyi Kanadassa.

Ei polta.

Käyttää alkoholia sattunnaisesti.

Omistaa kännykän mitä ei osaa hyvin käyttää.

Omistaa ajokortin, muttei autoa.

Ei ole varmaa tietoa, mutta Max saattaa olla jonkun isä.