Nimi: Marie Berloet

Ikä: 17 (27.7.1991)

Luonne: Marie on itsekäs ja hiukan naivi persoona, mutta kun häneen tutustuu voi esille pulpahtaa uusiakin piirteitä. Marie rakastaa luontoa, mutta siltikin rakastaa suurkaupunkeja, ja tietty heidän vaateliikkeitään. Marie pitää merkkivaatteista ja shoppailusta. Marie yrittää siltikin sulautua joukkuun, pukeutumalla normaaleihin vaatteisiin, eikä Pradan merkkitakkeihin ja Vero Modan hienostuneisiin saappaisiin. Vaikka Marie vaikuttaa itserakkaalta snobilta hän ei ole kyllä sellainen, hän käyttäyttyy välillä hutsumaisesti ja on ollut monien aikuisten miehien kanssa.

Menneisyys: Vaikka Marie tuntuukin olevan miss täydellisyys, niin kaikilla on omat ongelmansa, kun hän oli vuoden ikäinen hänen äitinsä otti ja lähti, hyvästelemättä. Marien täyttäessa 14, hänen isänsä kuoli, siitä lähtien Marie on saanut elää yksin, ja siksi on oppinut elämään varoen ja taistellen. Marie asui nuoruutensa Pariisissa, mutta 14-vuotiaana hän matkusti jäniksenä Portugaliin ja asui kaduilla ja leikkikentillä, muutaman vuoden päästä hän muutti takasin Ranskaan. Mariella ei ole koskaan ollut ystäviä, koulussa häntä kiusattiin ja yhdenkin kerran hänet yritettiin tappaa, laittamalla ilotulite hänen koululaukkuunsa. Marie ei ole koskaan tiennyt äidistään mitään, huhujen mukaan, ja hänen isänsä mukaan, nainen on kuollut. Marie ei edes tiennyt äitinsä nimeä. Yleensä Marien isä oli kännipäissään mennyt strippibaariin ja tuonut sielä aina jonkun naisen, joka aina löi Marieta. Hänen isänsä ei koskenut Marieen sormellakaan.

Ulkonäkö: Mariella on punaviinin väriset hiukset ja vihreänruskeat silmät. Hän on ulkomuodoltaan hoikka, ja hänen kasvonpiirteensä ovat terävät. Hänen silmänsä, ovat selvästikkin erillään. Marien nenä on pitkä ja hänen huulensa paksut ja suipot. Yhtenä iltana, kun hänen isänsä oli tuonut taas yhden maksullisennaiset kotiin, tämä nainen oli rikkonut shampanja pullon, Marien isän nuhkahduttua ja tehnyt pitkän haavan Marien huulesta tämän leukaan,joten hänellä on pitkä arpi naamassaan. Marie on pituudeltaan 169 cm ja painaa 50 kg

Kuten sanottu Marie pitää merkkivaatteista, ja välillä pukeutuu Pradan korsetteihin ja Ellen merkkisaappaisiin, mutta yleensä hän käyttää normaaleita t-paitoja ja toppeja. Hänen vakiovarusteisiin kuuluu, kirkaat myrkynvihreät rikkinäiset farkut, Vero Modasta ostettu t-paita, missä on ranskalainen katu, erivärisillä neliöillä varustetut converset ja huppari, missä on kissan korvat.

Muuta: Marie asuu tällä hetkellä pienessä varastetussa veneessä Brestin rannalla, hänellä on mukanaan vihreä iPod, kaksi kirjaa, ja peh
mokarhu ainoana muistona siitä lapsuudesta, missä hän oli onnellinen.