Nimi: Jonathan (Josh) Rodriguez
Ikä: 16 (20.9.1992)
Luonne: Josh on luonteeltaan hauska ja huumorintajuinen, hän on hyvin ystävällinen ja ei halua koskaan loukata ketään. Josh on äkkipikainen, mutta ei pitkävihainen, mutta jos hänet suututtaa niin Josh ei mieti vaan huutaa suunsa puhtaaksi. Josh on yleensä porukan äänekkäin. Pienenä kun piti keksiä leikkejä Josh määräsi leikit, ja siksi on johtajamainen. Josh on seksuaaliselta suuntautumiseltaan hetero, mutta siltikin hyväksyy homo- ja lesboliitot, vaikka hänet on kasvatettu olemaan ennakkoluuloinen homoja ja lesboja kohtaan, hän ei näe heissä mitään väärää. Josh on yleensä myös puolustamassa muista, ja ei välitä vaikka joutuisi sen seuraksena vaikka tappeluun.

Ulkonäkö: Josh pukeutuu yleensä Paul Frank t-paitoihin ja pillifarkkuihin. Pillifarkut saavat olla minkävärisiä vain, koska Josh rakastaa erillaisia värejä. Hänellä on yleensä jalassaan eripari converset. Josh ei käytä yleensä huppareita ja silloinkin vain kirkaita huppareita.

Joshin vartalo on hyvin solakka, mutta hänellä on vatsalihakset. Josh on myös vahva ja jaksaa kantaa erillaisia asioita, koska sitä hän joutui tekemään pienenä Kolumbiassa.

Joshin hiukset ovat mustat ja silmät isot ja ruskeat. Hänen ihonsa on ruskea isänsä puolelta, joka oli Kolumbialainen. Josh on pituudeltaan 185, 5 cm ja painoltaa 76. Joshilla on naamassaan pisamia ja syntymämerkki oikeassa olassa. Joshilla on lävistys oikeassa kulmakarvan kulmassa. Josh pitää ulkonäöstään ja ei tahdo koskaan muuttaa sitä.

Menneisyys: Josh on puoliksi kolumbilainen ja puoliksi miamilainen. Hän asui kouluikäiseksi Kolumbiassa, kunnes hänen isänsä kuoli mielenosoituksessa ammuskeluun ja hänen sukulaisensa lähettivät hänet Miamiin äitinsä luokse. Josh kävi Miamilaista koulua, mutta hän osaa puhua molempia kieliä (espanjaa ja englantia) hyvin, sillä hänen äitinsä halusi poikansa osaavan espanjaa. Josh on asunsu kokoikänsä aurinkoisessa Miamissa, kunnes hänen äitinsä oli lähetetty vankilaan, Joshin oltua 16-vuotias, silloin hän muutti tänne.

Muuta: Joshilla on oma violetti iPodinsa, ja kännykkä. Hän pitää erillaisista väreistä ja hän rakastaa musiikkia ja lukemista. Josh elää rikkaan sukulaistätinsä rahoilla. Sukulaistätinsä osti hänelle myös asunnon.