Ikä: 20
Ammatti: Alastonmalli, työskentelee myös catwalk ja valokuvamallina. Jojon "harrastus", joka on muuttunut pikkuhiljaa ammatiksi on huora.
Sekuaalinensuuntautuminen: Lesbo, mutta sekstaa myös miesten kanssa, kerran vain ollut yhdynnässä naisen kanssa.

Luonne:

Jojo on tietynlainen huora, joka osaa hommansa. Miehet eivät edes osaa arvata naisen lesboutta. Jojo on huumorintajuinen, viettelevä, ja välilä oikea laiskaperse. Nainen osaa tapella, ja on ollut monta kertaa kissatappeluissa, jotka kaikki hän on voittanut. Agressiiviä voi myös huomata sängyssä, kun nainen tarraa kynsillään mieheen, kun on juuri saamassa orgasmia.

Ulkonäkö:

Jojon iho on pronssinvärinen, jossa on yleensä punaista poskipunaa, verenväristä huulipunaa ja paksu kerros maskaraa tekoripsien päällä. Tatuiointeja tai lävistyksiä naisella ei ole. Jojon hiukset ovat oranssit ja silmät vihreät. Hiuksista puheenollen, naisen hiukset ovat lyhyet ja kiharaiset (ava). Koko ulkonäön siis voi päätellä avasta.

Muoti on aina ollut Jojon sydämmenlähellä. Kaikki maailman merkkivaate kaupat ovat kuin Mekka Jojolle. Tärkeä paikka siis. Naisen kaapista ei löydy muita, kuin merkkivaatteita Vero Modasta ja laukkuja Guccilta ja farkkuja JC:stä. Hänen kenkänsä ovat mös joko Guccilta tai Adidakselta.

Menneisyys: Jojo on aina ollut tietynlainen johtaja. Ala-asteella leikit päätti tämä neiti ja yläasteella ja lukiossa hän oli luokan presidentti, ja päätti monia hyviä asioita. Jojo on aina elänyt uskonnollisessa perheessä, koska naisen isä on Italiasta. Naisen äiti taas on USA:sta. Naisen äiti(Natalia Hackett, ent. Drosvo) oli venäjältä alunperin ja sieltä tietystä huoratalosta mihin Jojon isä meni etsimään puhdistettavaa naishenkilöä ja Natalia iski silmään sillä Jojon isän mukaan pahimmat huorat ovat vaikeampia puhdistaa ja sitä he tarvitsevat eniten. No puhdistusprosessissa Natalia hoiti tulevan miehensä sänkyyn ja loppu tulos oli pieni tytär. Kun Jojo huomasi seksuaalisensuuntautumisensa hänet heitettiin ulos, vasta kun tämä tuli julki. Eli naisen olessa 17. Siitä lähtien hän on etsinyt paikkaa mihin jäädä, Venäjä, Italia kaikissa maissa hän on käynyt, mutta siltikään se ei tuntunut oikealta, joten hän päätyi tänne