Audrey Jenny Williams

♣audy, buggy läheisemmille ihmisille ja sukulaisille.

♣syntynyt 26.2.1989

♣työskentelee kirjastossa, mutta vaihtaa duunia heti kuin pystyy.

♣nainen,sinkku, hetero

Luonne:

♣Jos joltakin Audreyn tutulta kysyttäisiin mikä sana kuvaisi parhaiten Audreytä sanottaisiin: bilehile. Audrey pitää ulkona olemisesta ja sekoilusta. Audrey on itsekäs ja saa aina haluamansa sormia napsauttamalla.

♣Vaikka Audreyn voi parhaiten bongata yökerhosita ja ulkoata niin kyllä hänet löytää omasta kodistaan. Kun Audrey on talossaan hän yleensä katsoo tv:tä tai on tietokoneella ja chattailee erillaisilla palstoilla.

♣Audrey on ylivilkas ja älyttömän sosiaalinen, nainen ei kestä olla sekunttiakaan yksin ja siksi hänellä on suuri kaveriporukka. Audrey keksii aina uusia ongelmia. Hän on myös seikkailunhaluinen. Audrey valitsee seuraansa vain harvat ja valitut. Vitsillä Audrey saattaa puhua hiukan pissismäisesti, mutta käyttää jonkunasteista stadinslangia. Eli puhuu määstä ja säästä. Audrey vihaa kirjakieltä ja oli koulussa suhtkoht hyvä, mutta äidinkieli vammasi ja lujaa.

Ulkonäkö:

♣Audreyllä on vaaleanpunaiset/pinkit hiukset ja ruskeat silmät. Tietty Audreyn hiukset eivät ole aidosti pinkit, vaan blondit. Audrey on lyhyt 160 cm ja on myöskin aika laiha 46. Audrey pukeutuu todella värikkäästi ja erikoisesti. Audrey meikkaa vahvasti. Hänellä on septum ja korvat täynnä reikiä. Leikillään Audrey laittaa päähänsä muovikruunun.

Historia:

♣Audrey syntyi pienenhöön, mutta rikkaaseen perheeseen Washington DC:en. Hänen isänsä oli kuuluisa insinööri ja hänen äitinsä oli lääkäri, jotka matkasivat ympäri maailmaa ja jättivät Audreyn lastenhoitajan huoviin joka keksi hänelle lempinimen Buggy. Audrey lähti kotoaan 17 vuotiaana ja sen jälkeen ei ole nähnyt vanhempiaan.

Muu:

♣Omistaa pinkin iPodin

♣Juo ja polttaa päivittäin

♣Harrastaa yhden illan juttuja.

♣Omistaa pinkin kupla-auton.

Kuvissa Audrey Kitching