Nimi: Naomi Jess Brown
Kutsumanimi: Nao, Jess, NaJes.
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 15 (20.2.1994)

Ulkonäkö: Ensiksi vastaantulija huomaa monet lävistykset, mitä Naomilla on. Tytöllä on huulilävistys, kulma, nenälävistys ja kielilävistys. Tytöllä on myös I hate you tatuointi ranteessaan.
Naomin kasvot ovat pyöreät, mutta siltikin kulmikkaat. Hänellä on ruskeanvihreät silmät ja hänellä on aina punaiset huulet.
Naomin hiukset ovat hyvin vaalenblondit hiukset, jotka ovat olkapäille asti. Naomilla on myös otsatukka mikä menee tytön kulmakarvojen päälle.
Naomi pukeutuu erillaisiin hameisiin ja t-paitoihin tai kauluspaitoihin. Tytön päällä ei ikinä näe housuja, ei edes lenkillä. Ainoat housut mitkä hänellä on ovat shortsit mitä hän käyttää yöllä. Naomi käyttää yleensä balleriinoja tai läpsyjä.
Naomilla on yleesä paksukerros puuteria naamassaan, että kaikki pienet ihovirheet varmasti peittyvät. Tytön ripset ovat paksut ja mustat luonnostaan, joten niihin ei tarvitse mitään tököttiä. Kuten sanottu tytön huulet ovat aina punaiset, ja myös kynnet. Tyttö on pituudeltaan 165, ja painoltaan 49 kiloa.
Luonne: Naomi on kunnon vittuilija, joka pitää muiden pilkkaamisesta. Hän on jyrkkä ja hiukan itsekeskeinen ja kunnon bilehile. Tyttö ei kunnioita ketään, ja on aina pitämässä omia puoliaan. Naomi on meilkein aina jonkun pojan kanssa yhdessä, mutta heti kyllästyttyään hän jättää pojan. Neiti haluaa aina saada kaiken, milloin uuden puhelimen tai iPodin.
Menneisyys: Naomi asui hienostoalueella Beverly Hillsissä. Hänen isänsä oli kunnon urapamppu jolle raha oli kuin roskaa, samoin naiset. Tytön äiti oli itsekäs diiva jolla oli aina joku pojankolppi komerossaan, kun perheen isä tuli kotiin. Naomilla oli iso huone missä oli plasmatelevisioita uusimpia vaatteita ja muita tavaroita. Naomin poikaystävä oli Ellen päätoimittajan poika ja Naomi sai uusimpia kevätsesongin vaatteita ilmaiseksi. Koulussa Naomi oli mehiläiskuningatar, jonka jokaikinen poika halusi, ja jonka elämän joka tyttö halusi. Naomilla ei ole ollut koskaan parasta ystävää, sillä jokainen on osoittautunut perseennuolija avuttomaksi zombiksi, joka elää BFF:nsä rahoilla.
Perhe: Isä, äiti ja koira Malfoy.
Muuta: Naomi on oikea nuorisrikollinen, joka polttaa ja juo. Tyttö ei kyllä ikinä ole näpistellyt mitään kaupasta. Beverly Hilssissä hänet tunnettiin huorana, sillä jokaikinen päivä hänellä oli joka poika jonka kanssa vietää yö.
Tyttöä luulaan yleensä seitsemäntoista vuotiaaksi ja se takia hän pääsee melkein jokaiseen klubiin.